MONARCH VILLAGE

MONARCH VILLAGE

Aflat in partea de Sud – Est a Timișoarei, pe Strada Tirana, în localitatea Moșnița Nouă, ansamblul rezidențial Monarch Village oferă un nou standard de viață și de locuire prin îmbinarea perfectă între confortul unei case și avantajele oferite de un apartament.

LINIȘTE, CONFORT ȘI RELAXARE – la 15 minute de centrul Timișoarei

Datorită amplasării avantajoase, Monarch Village este alegerea evidentă a oamenilor care doresc o viaţă liniştită, departe de agitaţia din centrul oraşului, dar suficient de aproape de tot ceea ce este important pentru ei.

Foarte aproape de ansamblul rezidenţial, la doar 900 de metri, sunt magazinele Lidl şi Penny. De asemenea, în apropiere este centrul comercial M. City – în cadrul căruia sunt prezente branduri cunoscute, precum Jysk, Kik Textilien, Pepco, Profi, Prospero, 3F, HelpNet, Senneville şi mulţi alţii.

Amplasat pe un teren în suprafață de 30.000 de metri pătrați, complexul este conceput să cuprindă 28 de imobile de tip vilă, cu regim de înălţime P+1Etaj, respectiv P+2Etaje, imobile cochete, moderne, de mici dimensiuni, ce vor fi completate cu succes de cadrul natural ce le înconjoară.

Conceptul este unul unic, cu multiple facilități, printre care cel mai important îl reprezintă un spațiu natural de peste 4.000 mp, amenajat în parcuri și locuri de joacă pentru copii. Culoarea care va predomina va fi verdele, iar acest lucru îți va da în permanență senzația de prospețime, liniște și armonie.

În cele 28 de imobile ale ansamblului rezidențial sunt o gamă variată de locuințe, spațioase și luminoase, 140 de apartamente premium de diferite dimensiuni, cu 2 și 3 camere.

Structurile sunt spațioase și luminoase. Locatarii trăiesc într-un mediu relaxat, aerisit, ceea ce dă acestui ansamblu imobiliar un plus față de construcțiile aglomerate și înghesuite.

Un proiect unic care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii și prin materialele premium utilizate în construcție, care sunt o garanție a calității.

Monarch Village poate deveni căminul tău și al familiei tale, poate fi locul pe care îl vei numi acasă.

EXPERIMENTEAZĂ UN NOU CONCEPT DE APARTAMENTE

Vezi Apartamente

EXPERIMENTEAZA UN CONCEPT DE APARTAMENTE

Vezi Apartamente

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

+4 (0) 732-068-888

 contact@monarchproperties.ro

Mesajul dumneavoastră a fost trimis!
S-a produs o eroare în timpul trimiterii, vă rugăm încercați din nou!

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

+4 (0) 732-068-888

 contact@monarchproperties.ro

Mesajul dumneavoastră a fost trimis!
S-a produs o eroare în timpul trimiterii, vă rugăm încercați din nou!