MONARCH PRIVATE YARD

SPECIFICAŢII TEHNICE

PEREŢI EXTERIORI

Sunt realizați din cărămidă Wienerberger Porotherm, confortul termic fiind îmbunătățit prin sistem termoizolant cu polistiren, finisat cu tencuială decorativă siliconică.

PEREŢI INTERIORI

Sunt realizați din zidărie din cărămidă cu o grosime de 25 cm. Cărămida generează avantaje în izolarea fonică și termică a locuinței tale. Istoria acestui material a dovedit-o de-a lungul timpului.

TÂMPLĂRIE

Exterioară:

Profile din lemn stratificat, având geam termopan, cu o bună izolare fonică și termică.

Interioară:

Ușile de intrare în apartament au dimensiuni de 2200 x 1000 mm, sunt din lemn stratificat și au închidere în mai multe puncte de siguranță.

Ușile interioare au blatul compus din lemn stratificat. Pentru a se asigura un aspect unitar, ușile de interior sunt identice ca aspect și finisaj.

PARDOSELI

Nota de eleganță și naturalețe a camerelor este data de pardoseli relizate din parchet stratificat, iar la bucătărie și grupuri sanitare este creată prin ceramică premium.

GRUPURI SANITARE

Grupurile sanitare sunt echipate standard cu: vas de toaletă suspendat, bideu suspendat, lavoar, dușuri de tip walk-in sau cadă.

 Acest tablou este completat și de atenția la detaliile de montaj a plăcilor ceramice premium, cu dimensiuni de 2700 x 1200 mm sau 1400 x 1400 mm, rezultatul fiind unul de excepție.

ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE

Pentru un plus de confort, fiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie de 24 Kw, cu sistem de încălzire în pardoseală având termostat de ambient în fiecare cameră, care va oferi posibilitatea de a regla temperatura.

Răcirea este asigurată de echipamente de aer condiționat moderne cu design elegant.

SPATII COMUNE SI EXTERNE

Corpuri de iluminat cu senzor de mișcare la intrare in apartamente

Interfon

Terase private

LOCURI DE PARCARE

Fiecare apartament are asigurat 1 loc de parcare