MONARCH SOLEIL

MONARCH SOLEIL

Cel mai inovativ și modern proiect marca Monarch Properties dă tonul unei ere a sustenabilității. Pentru adepții unui stil de viață eco-friendly, ansamblul Monarch Soleil își așteaptă noii rezidenți să experimenteze un nou tip de locuințe de lux ale viitorului, în zona de Nord a Timișoarei, în localitatea Dumbrăvița, pe strada Mureș.

Atât amplasarea proiectului, cât și toate facilitățile urbane de care acesta beneficiază au rolul de a oferi un stil de viață conștient față de natură, introducând pe piața din Timișoara case cu energie verde și duplexuri cu 4 și 5 camere echipate cu tehnologii de ultimă generație.

O oază de energie regenerabilă

Într-un mediu suprasaturat de apartamente clasice, Monarch Soleil aduce un aer fresh și o nouă abordare asupra conceptului de locuințe, revoluționând încă o dată piața din Timișoara. 

Așezat în mod echilibrat și compus din case și duplexuri cu 4 și 5 camere, ansamblul dispune de grădină, locuri de parcare, panouri solare, pompe de căldură, iar finisajele sunt provenite de la branduri internaționale de lux, transformând fiecare secundă petrecută în Monarch Soleil într-o experiență unică.

Având în gând imaginea rezidentului conștient de importanța protejării naturii și a resurselor naturale, echipa de arhitecți Monarch Properties a ales pentru proiect finisaje de înaltă calitate care să îmbrățișeze acest stil de viață, cu spații vaste și luminoase și o trecere facilă în fiecare dintre camere.

Cele 33 de locuințe oferă o imagine a sustenabilității în construcții ale viitorului, având toate caracteristicile necesare titlului eco-friendly.

Design: Ansamblul este dispus în spațiu în mod armonios complimentand împrejurimile

Materiale: Produsele alese pentru construcția ansamblului sunt naturale, reciclabile și nepoluante.

Tehnologii: De la panourile solare, la centrele de încărcare electrică a mașinilor, tehnologiile folosite în ansamblu respectă toate normele de energie verde.

Investește în viitorul tău și al familiei tale achiziționând locuința Monarch Soleil care ți se potrivește și asigură-ți un stil de viață care să îți respecte valorile și principiile.

EXPERIMENTEAZĂ UN NOU CONCEPT DE CASE

Vezi Case

EXPERIMENTEAZĂ UN NOU CONCEPT DE CASE

Vezi Case

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

+4 (0) 732-068-888

+4 (0) 725-717-999

 contact@monarchproperties.ro

Mesajul dumneavoastră a fost trimis!
S-a produs o eroare în timpul trimiterii, vă rugăm încercați din nou!

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

+4 (0) 732-068-888

+4 (0) 725-717-999

 contact@monarchproperties.ro

Mesajul dumneavoastră a fost trimis!
S-a produs o eroare în timpul trimiterii, vă rugăm încercați din nou!