MONARCH SOLEIL

SPECIFICAŢII TEHNICE

STRUCTURA DE REZISTENȚĂ

Fiecare locuință Monarch Soleil este construită din zidărie portantă de cărămidă cu o grosime de 25 cm, susținută de stâlpi și planșeu din beton armat.

Acoperisul este realizat pe structura de lemn, acoperit cu tigla Bramac de culoare antracit. Izolația termică de sub acoperiș este realizată din spumă poliuretanică de 15 cm, care asigură un confort termic optim.

PEREȚI EXTERIORI

Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă de 25 cm și creează un confort termic superior, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant cu polistiren de 15 cm grosime, finisat cu tencuială decorativă Ceresit.

Între imobile grosimea pereților este dublă (2x25cm), cu un strat de polistiren de 10 cm.

PEREȚI INTERIORI

Sunt construiți folosind cărămidă cu o grosime de 25 cm și parțial din gips-carton (4 plăci), cu structură metalică de 10 cm și izolație cu vată minerală de 10 cm grosime. 

În zonele din băi destinate faianței și ghenelor de instalații, pereții sunt realizați conform tehnologiei producătorului.

TÂMPLĂRIE

Exterioară:

Profile din lemn placate cu aluminiu, geam termopan cu sticlă tripan, cu o bună izolare fonică și termică.  Tâmplăria  va fi concepută pentru instalarea rulourilor electrice și a mecanismelor acestora. 

Interioară:

Ușile de la accesul în imobil sunt din lemn stratificat, cu închidere în mai multe puncte de siguranță.

Ușile interioare sunt realizate din lemn stratificat.

PARDOSELI

Pentru a menține aspectul natural și elegant al locuințelor, suprafețele alese provin de la branduri premium. În dormitoare, hol, living și băi se poate opta pentru ceramica italiană Emil Ceramică sau parchet stratificat Design Parquet.

GRUPURI SANITARE

Eleganța băilor Monarch Soleil este oferită de dușuri de tip walk-in (sau cadă Hafro) și grupurile sanitare standard: lavoar, vas de toaletă. 

Tabloul este completat de baterii marca Artis Italia.

ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE

Fiecare imobil este dotat cu pompă de căldură aer-apă, cu sistem de încălzire în pardoseală, având termostat de ambient, care va oferi posibilitatea de a regla individual temperatura în fiecare dintre camere.

Răcirea este asigurată de aparate de aer condiționat moderne.

ALTE DOTĂRI

Panouri fotovoltaice

Sistem de irigare pentru spații verzi

Stații de încărcare destinate mașinilor electrice

Corpuri de iluminat cu senzori de mișcare

Interfon

Terase private

LOCURI DE PARCARE